Arctic Monkeys otrais zelts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu top 40 sarakstā šonedēļ pirmajā vietā uzšaujas Šefīldas puišu kvartets Arctic Monkeys.

Puiši, kas savas ģitāras saņēmuši kā Ziemassvētku dāvanas tikai pirms trīs gadiem, jau oktobrī ar pirmo singlu "I Bet You Look Good On The Dancefloor" (Domino rec) pārsteidzoši debitēja britu singlu top pozīcijā numur 1. Šonedēļ tas viņiem izdevies atkal ar dziesmu "When The Sun Goes Down".

Pagājušo nedēļu līderis Šeins Vords (Shayne Ward) ar balādi "That''s My Goal" beidzot nokritis uz 5. vietu, priekšā palaizdams veselus četrus jaunumus: Notorious BIG & P Diddy & Nelly ar "Nasty Girl" (2), Will Young "All Time Love" (3) un Beyonce Ft Slim Thug "Check On It" (4).

Hi-tack ar dejisko "Say Say Say", izmantojot Maikla Džeksona (Michael Jackson) un Pola Makartnija (Paul McCartney) oriģinālo semplu, atrodami 8. vietā. Eškrofts no trešās vietas noslīdējis uz devīto, un pirmo desmitnieku noslēdz bijušais grupas "Busted" dalībnieks ar savu jauno grupu Son Of Dork "Eddie''s Song".

Belle & Sebastian, Test Icicles, Sway un iForward Russia singli debitējuši ārpus pirmā desmitnieka.

Albumu topā šonedēļ notikuši lieli brīnumi - no 4. vietas virsotnē atgriezušies jaunie rokeri Hard-Fi ar plati "Stars Of CCTV", otrie ir Editors un tikai trešais ir Džeimss Blants. Top 40 listē nav atrodams neviens jaunums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu