Jānis Rībens nebīstas no skaitļa "viens" (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzijas sēžu zālē noskaidrota secība, kādā abos pusfinālos uzstāsies šā gada "Eirovīzijas" nacionālās atlases pusfinālisti.

Kā pēc tam "Vakara Ziņām" atzina grupas "re:public" solists Jānis Rībens, fakts, ka otrajā pusfinālā viņiem jāuzstājas pašiem pirmajiem, mūziķus nebaida.

"Labi vien ir — ātrāk sāksim, ātrāk beigsim! Nebūs pārāk ilgi jāmokās, gaidot savu uzstāšanās kārtu. Tas tieši ir labi — varēsim pārējiem pusfināla dalībniekiem uzlikt pietiekami augstu latiņu. Tad nu viņi varēs pacensties mūs uzvarēt," pēc izlozes smaidot komentēja Rībens un izteica cerību, ka viņu izpildītā dziesma "Feel the Engine" klausītājiem iepatiksies tā, ka grupa varēs piedalīties arī nacionālās atlases finālā.

Grupas "re:public" uzstāšanos skatītāji varēs vērtēt 11. februāra vakarā, kur šie mūziķi būs vieni no pazīstamākajiem.

Daudz interesantāka cīņa varētu izvērsties pirmajā pusfinālā 4. februāra vakarā, kad TV skatītājiem vajadzēs izšķirties starp vokālo grupu "Cosmos", kura nedomājot atkāpties no saviem principiem — uzstāties bez vokālā pavadījuma, komponista Imanta Kalniņa dēlu un grupas "Autobuss debesīs" solistu Martu Kristianu Kalniņu, kas uzstāsies kopā ar čellu trio "Melomania", kā arī neparastiem dalībniekiem — dziedošo Beitiku ģimeni no Limbažu rajona.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu