Mēneša albums: Janelle Monae "The ArchAndroid" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

TVNET Mūzika turpina ar maija Mēneša albumu. "Beach House", "Gorillaz", "Yeasayer", Sharon Jones & the Dap-Kings platēm droši liekam klāt 24 gadus vecās amerikāņu mākslinieces Džaneles Monē (Janelle Monae) debijas ierakstu.

Šomēnes TVNET Mūzikai bija jāizšķiras starp vairākām brīnišķīgām skaņuplatēm. Pirmkārt jau lielisku ierakstu maijā izdeva Bens Bridvels un viņa Band Of Horses, otrkārt, arī Bruklinas nopietnā roka vīri The National satricinājuši ne tikai visus iespējamos mūzikas topus, bet pārliecinājuši arī TVNET Mūzikas daudzgalvaino kritiķu armiju...

Janelle Monae "The ArchAndroid"

Tomēr aiz durvīm ir 2010.gads un mūzikas pasaules izsalkums pēc jaunām parādībām, jaunām skaņām, vizuālā risinājuma ir neapmierināms. Tādēļ, lūk, jūsu uzmanībai vēlreiz - maija Mēneša albums: Džanele Monē "The ArchAndroid".

Mūzikas presē Monē albums jau nodēvēts par "android pop". Ieraksts ir ambiciozs dažādu žanru kokteilis (indie soul ir atbilstošs apzīmējums), kas saturiski vēsta par Monē izdomātu personāžu Sindi Meivezeru (Cindi Mayweather), kas nolēmusi kļūt par androīdu mesiju. Ietekmējusies no 1927.gada vācu režisora Friča Langa zinātniskās fantastikas kinofilmas "Metropole" ("Metropolis"), kurā šķiru cīņa norisinās nākotnes pilsētā, Monē radījusi pati savu muzikālu filmu. Fantastiski!

Janelle Monae "The ArchAndroid"
Janelle Monae "The ArchAndroid" Foto: Publicitātes foto

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu