Uzlauzts Heilijas Viljamsas tviteris (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušonedēļ (27.maijā) uzlauzts amerikāņu poppankgrupas "Paramore" dziedātājas Heilijas Viljamsas (Hayley Williams) mikroblogu vietnes "Twitter" konts un uz dažām minūtēm augšupielādēta viena no fotogrāfijām, kuru Heilija noteikti nav vēlējusies publiskot.

Par laimi, Heilija laicīgi atklājusi, ka viņas tviteris ir uzlauzts, un veikusi visas nepieciešamās darbības, lai neļautu "ļaundariem" izvērsties, tomēr uz piecām minūtēm interneta hakeri publiski augšupielādējuši vienu no Heilijas privātajām fotogrāfijām, kurā viņa redzama gultā ar atkailinātām krūtīm.

Ar steigu Heilija minēto foto gan izdzēsusi un ietvītojusi: "Njaa ... mana nakts ir radikāli izmainījusies. Uzlauzts mans profils."

Lai arī rudmatainās skaistules pikantais foto publiski bija pieejams tikai dažas minūtes, daudzi grupas fani bija paspējuši bildi nokopēt un pārpublicēt dažādos blogos.  

Pēc nepatīkamā incidenta Heilija pateikusies saviem faniem par atbalstu.

"Vienmēr esmu zinājusi, ka mums ir lieliskākie fani. Paldies par atbalstu. Aizkustinoši. Šodien ir jauna diena, turēšu galvu augstu paceltu."

Drīzumā gaidāms jauns mūzikas video, kurā Heilija kā viesmāksliniece būs skatāma un klausāma 21 gadu vecā Atlantas hiphopa mākslinieka B.o.B. aktuālajā singlā "Airplanes".

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu