Naomi Vatsa būs Merilina Monro (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrāliešu izcelsmes Holivudas aktrise Naomi Vatsa (Naomi Watts) izvēlēta leģendārās amerikāņu kino ikonas Merilinas Monro (Marilyn Monroe) lomai topošajā filmā.

Anglijā dzimušajai un Austrālijā augušajai Naomi Vatsai tikusi galvenā loma filmā "Blonde", kas balstīta uz Džoisas Karolas Outsas (Joyce Carol Oates) iedomātiem Monro memuāriem.

Kā režisors jaunās filmas projektam pieaicināts austrāliešu režisors Endrjū Dominiks (Andrew Dominik), kas atbildīgs par lielisko "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford", kurā galveno lomu - laupītāju Džesi Džeimsu tēloja Breds Pits.

Filmu, kuras budžets būs 20 miljoni, plānots sākt uzņemt 2011.gada janvārī.

"Kādēļ Merilina Monro ir 20.gadsimta sievietes ikona? Vīriešu skatījumā viņa ir seksuālas iekāres objekts, kas izmisīgi vēlas tapt glābts," komentē režisors. "Sieviešu skatījumā viņa iemieso visas netaisnības, kas skārušas sievietes."

Es vēlos izstāstīt Normas Džīnas stāstu kā pasaku, kurā viņa ir galvenais tēls - bārene, kas apmaldījusies Holivudas mežā,

Dominiks piebilst.

Merilina Monro, īstajā vārdā Norma Džīna Mortensone (Norma Jeane Mortenson), dzimusi 1926. gada 1. jūnijā, mirusi 1962. gada 4. augustā 36 gadu vecumā no narkotiku pārdozēšanas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu