Tallinā Rufusa Veinraita koncerts (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 24.maijā, Tallinā notiks kanādiešu izcelsmes mūziķa Rufusa Veinraita (Rufus Wainwright) koncerts, informēja koncerta rīkotāji.

Mūziķa koncerts notiks "Nokia" koncerthallē un biļetes uz to var iegādāties ari internetā "www.bilesuserviss.lv".

Aprīlī klajā nāca mūziķa sestais studijas albums "All Days Are Nights: Songs For Lulu". Veinraits ir sacerējis mūziku baleta un teātra uzvedumiem, vairākām filmām, piemēram, "Kuprainais kalns", "Mulenrūža", "Šreks", kā arī sakomponējis mūziku franču operai.

Mūziķis, kas vairākkārt nodēvēts par vienu no savas paaudzes labākajiem dziesminiekiem un nominēts "Grammy" balvai, sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Eltonu Džonu, Deividu Bērnu, Robiju Viljamsu un citiem.

Veinraits spēlē klavieres un ģitāru, koncertos bieži pārmaiņus izmantojot te vienu instrumentu, te otru. Mūziķa vokālu papildina gan atturīga klavierspēle, gan plašs roka instrumentu klāsts, un pat vērienīgs simfoniskais orķestris, veidojot sarežģītu, daudzslāņainu melodiju un harmonijas ar operas noskaņu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu