Vudijs Alens izrāda interesi par Blanšetu un Viterspūnu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vēstījums divām brīnišķīgām aktrisēm Keitai Blanšetai (Cate Blanchett) un Rīzai Viterspūnai (Reese Witherspoon) - slavenais Vudijs Alens (Woody Allen) par jums, dāmas, izrāda nopietnu interesi.

Amerikāņu kinorežisors Vudijs Alens, īstajā vārdā Alens Stjuarts Konigsbergs, Francijas dienvidu pilsētā Kannās notiekošajā 63. starptautiskajā Kannu kinofestivālā žurnālistiem atklājis, ar kuriem aktieriem labprāt turpmāk strādātu.

"Tās [Blanšeta un Viterspūna] ir divas aktrises, ar kurām es labprāt strādātu. Domāju, ka viņas abas ir ļoti talantīgas," Alens izteicies, iepazīstinot žurnālistus ar savu jaunāko filmu - melodrāmu "You Will Meet a Tall Dark Stranger".

Taču es viņas nepazīstu. Man nav radusies iespēja ar viņām aprunāties,

viņš piebildis.

Diemžēl režisora Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunākās Holivudas lentes "Robin Hood" ("Robins Huds") zvaigzne Blanšeta Kannās ieradās agrāk un nesastapa Alenu.

Alena jaunajā filmā spēlē tādas zvaigznes kā Antonio Banderass (Antonio Banderas), Džošs Brolins (Josh Brolin), Entonijs Hopkinss (Anthony Hopkins), Frida Pinto (Freida Pinto) un Naomi Vatsa (Naomi Watts).

1935. gada 1. decembrī Ņujorkā dzimušais aktieris 1970. gados kļuva pazīstams, spēlējot nervozus un nožēlojamus neveiksminiekus. Pie viņa tā laika un, iespējams, visas karjeras populārākajām filmām var pieskaitīt "Sleeper", "Annie Hall", "Manhattan", "Hannah and Her Sisters", "Crimes and Misdemeanors", "Deconstructing Harry" un "Match Point".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu