"Malholanda ceļš" klubā "Sapņi un Kokteiļi" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kultūras nama "Sapņi un Kokteiļi" Kino Klubs turpina gremdēties atmiņās! Šonedēļ – par Deividu Linču un viņa "Malholanda ceļu".

Kārtīgiem laba kino mīļiem noteikti ne viens, ne otrs īpašus komentārus neprasa! Tāpēc arī visiem pārējiem kino gardēžiem klubs piedāvā ļauties Deivida Linča hipnozes seansam – šo trešdien, 28. aprīlī plkst. 19, klubā "Sapņi un Kokteiļi", Blaumaņa 32.

Tiem, kas tomēr nezina, par ko ir runa, varam īsumā ieskicēt - skandalozā režisora Deivida Linča fascinējoši šokējoša drāma - psiholoģiskais trilleris "Malholanda ceļš" ("Mulholland Drive") ir godalgota par labāko režiju 2001.gada Kannu kinofestivālā, Amerikas kino kritiķu asociācija to atzina par 2001.gada labāko meistardarbu, un Deivids Linčs tika nominēts 2002.gada "Oskara" balvai kā labākais režisors.

Lomas atveido Naomi Vatsa, Laura Heringa, Džastins Tero, Skots Vulfs, Roberts Foresters un citi. Filmas sižets stāsta par satiksmes negadījumu, kas kādā naktī notiek uz Malholanda ceļa.. Rita notikuma vietā attopas ar rokassomiņu, kaudzi naudas un dīvainu atslēgu. Jaunā aktrise Betija, kas nupat ieradusies veidot savu karjeru Holivudā, nejauši atrod Ritu savā viesu namā Sansetas bulvārī. Kopīgiem spēkiem sievietes cenšas saprast, kas liktenīgajā naktī notika uz Malholanda ceļa... Tikmēr kādā studijā jauns režisors cenšas kontrolēt savas jaunās filmas uzņemšanu, cīnoties ar alkatīgajiem producentiem. Viņam ir vajadzīga jauna galvenās lomas tēlotāja, jo iepriekšējā kandidāte mistiski ir pazudusi. Liktenīgas kaislības savij varoņus sirreālā un baisā notikumu virpulī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu