Raimonds Pauls aiziet no "Jaunā viļņa" (104)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Maestro Raimonds Pauls pieņēmis lēmumu vairs nepiedalīties konkursa "Jaunais vilnis" veidošanā, šodien ziņo laikraksts "Neatkarīgā".

Pauls aiziet

Šo lēmumu komponists skaidro ar pretrunīgo sabiedrības vērtējumu. "Šogad paeju malā, jo vairs negribu nodarboties ar šīm lietām. Esmu pietiekami ilgi strādājis.

Konkurss no skatītājiem ir dažādi novērtēts, un izšķīros, ka tagad darbošos ar lietām, kas vairāk interesē,"

"Neatkarīgajai" teicis Pauls.

Vakar notikušajā dalībnieku atlasē komponists nepiedalījās.

Laikraksts vēstas, ka Pauls kā "Jaunā viļņa" konkursa komisijas līdzpriekšsēdētājs kopā ar komponistu Igoru Krutoju darbojies astoņus gadus.

Šogad no 28.jūlija līdz 1.augustam, kad notiks devītais "Jaunais vilnis" maestro vairs konkursu nevērtēs. "Es domāju, ka tur nebūšu. Lai tauta domā, ko grib, jo iepriekš esmu saņēmis daudz pretrunīgu atsauksmju."

Jaunais vilnis 2010

Atgādinām, ka vakar Jūrmalā uz "Jūrmalas teātra" skatuves notika starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" Baltijas reģiona pretendentu atlase. Tajā no 54 dalībniekiem izraudzīti 18 pretendenti, no kuriem viens iegūs tiesības piedalīties konkursā "Jaunais vilnis 2010", informēja konkursa atlases kārtas koordinatore Nadežda Buharova.

Starp 18 mūziķiem uz dalību konkursā pretendē Kristīne Zaharova, duets Miks un Paula Dukuri, Diāna Pīrāgs, trio "Ladies Sweet", Candy, Dainis Skutelis, Elīna Silova, Jūlija Miranoviča, Kamilla, Aminata Savadogo, Akela u.c.

Visi izraudzītie pretendenti 1.aprīlī klubā "Godvil" piedalīsies konkursa atlases pusfinālā. Kā ziņots, starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2010" šogad Jūrmalā notiks no 27.jūlija līdz 1.augustam.

Komentāri (104)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu