Šrilankas dziednieks sola izārstēt Bekhemu (11)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šrilankas prezidents Mahinda Radžapakse piedāvājis savainotajam Anglijas futbola izlases pussargam Deividam Bekhemam sava personīgā dziednieka palīdzību, kurš futbolistu izārstēšot triju dienu laikā.

Pats terapeits Elidžanta Lindsijs Vaits apstiprināja, ka Bekhems ir ielūgts uz atveseļošanās kursu, kas ietvers ajūrvēdas procedūras.

"Viņu var viegli izārstēt un pēc trim dienām Bekhems būs gatavs spēlēt," atklāti paziņoja Vaits, kurš ir izārstējis vairākus Indijas sportistus, izmantojot savas metodes.

Vaits apgalvo, ka viņam piemīt "īpaši spēki" jau no 12 gadu vecuma. Tāpat viņš ir studējis tradicionālo medicīnu, bet tad pievērsies ajūrvēdai, kas ir ļoti sena un tradicionāla indiešu medicīna, kas ir balstīta uz pārliecību, ka slimības rodas tad, kad cilvēka prātā, ķermenī vai dvēselē zūd līdzsvars. Tās galvenais uzdevums ir rosināt organismam palīdzēt pašam sev.

Terapeits arī atzina, ka par savu pakalpojumu izmantošanu neprasa atlīdzību, ja tādu rīkojumu ir devis prezidents.

Kā ziņots, Bekhems šomēnes Itālijas A sērijas čempionāta spēlē ar "Chievo" vienību guva smagu Ahileja cīpslas traumu.

Mediķi prognozē, ka tā liegs viņam piedalīties Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas jūnijā sāksies Dienvidāfrikas Republikā (DĀR).

Tomēr gan Anglijas izlases vadība, gan Pasaules kausa turnīra organizatori ir izteikuši vēlēšanos, lai Bekhems brauc uz DĀR atbalstītāja un gaidīta viesa statusā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu