Rīkos fanu reisu uz "AC/DC" koncertu Polijā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Polijas galvaspilsētā Varšavā 27.maijā notiks grupas "AC/DC" koncerts, uz kuru no Latvijas tiks rīkots speciāls grupas fanu brauciens, informēja aģentūras "magicFIB" radošais direktors Aivars Līpenītis.

Grupa "AC/DC" Polijā viesosies savas koncertturnejas "Black Ice" laikā. Koncerts Polijā ir Latvijai pagaidām ģeogrāfiski tuvākais šīs grupas koncerts.

Pēc veiksmīgā popmūzikas karalienes Madonnas fanu reisa, kas pagājušā gada vasarā fanus pašmāju mūziķu - dīdžeja Ellas un Aigara Runča - pavadībā veda uz koncerta norises vietu Tallinā, reklāmas un pasākumu aģentūra "magicFIB" nolēma rīkot fanu reisu uz Varšavu, "AC/DC" koncertu, stāstīja Līpenītis.

Fanu reisa dalībniekus brauciena laikā autobusos ar muzikāliem priekšnesumiem, konkursiem un atrakcijām koncertam uzlādēs un, arī atpakaļ mājās dodoties, enerģiski izklaidēs latviešu rokmūziķi. Fanu reisā gandrīz neierobežotā daudzumā būs pieejams "Battery" enerģijas dzēriens un komiksa "Pratigie.lv" sarūpētās uzkodas.

Vairāk informācijas par fanu reisu var atrast internetā "www.fanureiss.lv" vai, rakstot uz e-pastu "fans@fanureiss.lv". Biļešu cena būs 35 lati, un tās ir nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā. Koncerta biļetes var iegādāties internetā "Ticketpro.lv".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu