Tapusi jauna "We are the World" versija (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā 75 mūzikas zvaigznes pagājušo pirmdien pulcējās, lai no jauna ierakstītu 1985.gada labdarības himnu "We are the World" tajā pašā Holivudas ierakstu studijā, kur pirms 25 gadiem tapa oriģināls.

Kvinsijs Džonss, kas producēja Maikla Džeksona un Laionela Ričija sarakstīto dziesmu 1985.gadā, pagājušajā nedēļa paziņoja, ka to pārrakstīs, lai palīdzētu Haiti iedzīvotājiem atgūties pēc postošās zemestrīces.

1985.gadā to iedziedāja tādas amerikāņu mūzikas zvaigznes kā Maikls Džeksons, Stīvijs Vonders, Tina Tērnere, Rejs Čārlzs, Brūss Springstīns, Daiena Rosa, Bobs Dilans un Sindija Laupere. Toreiz 30 miljoni ASV dolāru tika ziedoti organizācijai "USA for Africa", ko nodibināja dziedātāji, lai palīdzētu Āfrikas badacietējiem.

Šoreiz, lai sniegtu palīdzīgu roku Haiti, plecu pie pleca ierakstu studijā "Henson Recording" stāvēja Selīna Diona, Pinka, Kanje Vests, Tonijs Benets, brāļi Džonasi no poproka grupas "Jonas Brothers", Dženifera Hadsone, Eikons (Akon), Lil Veins (Lil Wayne), Barbara Streizande un citas mūzikas zvaigznes.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu