Benedikts Kamberbačs atzīts par gada «skaistāko vegānu» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Aktieris Benedikts Kamberbatčs ticis atzīts par Dzīvnieku aizsardzības aktīvistu organizācijas PETA 2018. gada visskaistāko vegānu.

Seriāla «Šerloks» zvaigznei, kurš gada sākumā sāka ievērot augu izcelsmes ēdienā balstītu diētu, bezpeļņas organizācija PETA ir izteikusi atzinību par atteikšanos no dzīvnieku izcelsmes ēdieniem, mudinot viņa fanus visā pasaulē darīt to pašu.

Kinorežisore Ava Duvernaja, kura nolēma kļūt par vegāni, kad saprata, ka ikviens, ieskaitot dzīvniekus, ir pelnījis «cieņu un mīlestību», arī ieguva 2018. gada skaistākās sievietes vegānes titulu.

PETA vecākā viceprezidente Liza Lange paziņojumā norādīja: «Ava Duvernaja un Benedikts Kamberbačs glābj dzīvniekus ne vien tāpēc, ka tos neēd, bet arī tāpēc, ka ar šo ideju dalās ar pasauli. Šie vegāni skaisti pierāda, ko 2018. gadā nozīmē būt līdzjūtīgai zvaigznei.»

Iepriekš gada balvas ir ieguvušas tādas slavenības kā Rūbija Rouza, Džareds Leto, Džena Devana, Liams Hemsvorts, Kerija Andervuda, Mailija Sairusa un daudzas citas.

Kamberbačs nekad nav slēpis faktu, ka seko vegāniskam uzturam un to balsta uz augļu un dārzeņu ēdieniem, kas viņam palīdzējis atgūt formu jaunākajai filmai «Atriebēji: Bezgalības karš».

Tāpat aktieris iepriekš ir atteicies pozēt žurnālam ādas biksēs, izvēloties vegāniem pieņemamu apģērbu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu