Viesu stils, ierodoties uz “World Jazz Festival” greznajā “Splendid Palace”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

No 26. līdz 28. jūlijam Rīgā norisinājās ikgadējais džeza mūzikas festivāls "World Jazz Festival". Šogad pasākums svinēja piecu gadu jubileju un uz koncertiem bija uzaicināti tādi mākslinieki, ka poļu vokaliste Anna Marija Jopeka, sould ziedātājs Tonijs Momrels, leģendāra saksofoniste Kendija Dalfere, mūziķis Oļegs Akkuratovs, Maskavas Džeza orķestris saksofonista Igora Butmana vadībā, kā arī populārs komponists Mišels Legrāns.

Ka informē rīkotāji, visas trīs dienas bija jau sen izpārdotas. Uz jubilejas "World Jazz Festival" bija atbraukuši viesi no Baltijas, kā arī no Polijas, Horvātijas, Bulgarijas, Izraelas, Krievijas, Ungārijas un Bulgārijas. Visas trīs dienas kinoteatrī "Splendid Palace", Kongresu namā, Reformācijas laukumā, restorānā "67 Grill Lounge" pulcējās īpašie festivāla viesi, šovbiznesa pārstāvji, mūziķi, biznesmeni un festivāla draugi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu