Demija Lovato publisko atklātu vēstuli divas nedēļas pēc pārdozēšanas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato teju divas nedēļas atrodas slimnīcā, kurā nonāca pēc tam, kad tika atrasta bezsamaņā no pārdozēšanas. Dziedātāja beidzot nākusi klajā ar savu paziņojumu faniem par notikušo.

Demija vēstulē, kas publiskota viņas sociālajos tīklos, raksta: "Es vienmēr esmu bijusi atklāja par savu cīņu ar atkarībām. Es esmu iemācījusies, ka šī slimība nav kaut kas, kas pazūd ar laiku. Tas ir kaut kas, kas ir jāturpina pārvarēt un man tas vēl nav izdevies."

Dziedātāja turpina: "Es gribu pateikties Dievam par to, ka esmu sveika un vesela. Maniem faniem - es būšu mūžam pateicīga par jūsu sniegto atbalstu un mīlestību pēdējās nedēļās. Jūsu pozitīvās domas un lūgšanas ir palīdzējušas man tikt cauri šim grūtajam laikam. Es gribu pateikties savai ģimenei, komandai un "Cedars-Sinai" slimnīcas personālam, kas ar mani ir bijis kopā visu šo laiku. Bez viņiem es šobrīd nerakstītu šo vēstuli."

"Man tagad ir nepieciešams laiks, lai sadzītu un koncentrētos uz savu "skaidrību" un ceļu uz atlabšanu. Mīlestība, ko jūs esat man izrādījuši nekad netiks aizmirsta un es nevaru sagaidīt dienu, kad es varēšu teikt, ka esmu tikusi šim cauri. Es turpināšu cīnīties," vēstuli noslēdz Lovato.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Jau vēstīts, ka Lovato tik atrasta bezsamaņā savās mājās Losandželosā 24. jūlija pēcpusdienā. 

TMZ publicēja ārkārtas telefonsarunas audioierakstu, kurā teikts, ka Lovato bijusi bezsamaņā un atdzīvināta ar "Narcan" – deguna aerosolu, kas tiek lietots opiātu pārdozēšanas gadījumos.

Lovato intervijās nav slēpusi, ka cieš no atkarībām. Nesen viņa atklāja, ka viņas atturēšanās laiks ir beidzies, izdodot dziesmu "Sober". 

"Māmiņ, atvaino, es vairs neesmu skaidrā. Tēti, piedod par izlietiem dzērieniem uz grīdas," viņa dzied dziesmā.

2015. gadā sniegtā intervijā modes žurnālam "Elle" Lovato sacīja, ka domājusi par pašnāvību jau no septiņu gadu vecuma, lai gan sešu gadu vecumā bija sākusi aktrises karjeru bērnu televīzijas seriālā "Barney and Friends".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu