Skūpsts ar Britniju, Vatikāna provocēšana - Madonnas skandalozākie brīži (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viņa tiek uzskatīta par popmūzikas karalieni un vienu no skandalozākajiem vārdiem mūzikā. Par godu Madonnas 60. dzimšanas dienai, atskatāmies uz dziedātājas visu laiku skandalozākajiem brīžiem.

Kāzas ar Šonu Pennu 

Foto: AP/ScanPix

1985. gadā Madonna mija gredzenus ar aktieri Šonu Pennu. Pāris izšķīrās četrus gadus vēlāk - viens no laulības šķiršanas iemesliem bija aktiera agresivitāte. Tiek lēsts, ka Penns piekāvis Madonnu ar beisbola nūju.

"Like A Prayer" videoklips 

Videoklips dziesmai "Like A Prayer" izprovocēja Vatikāna nosodījumu par krustu dedzināšanu un melnādaina Jēzus attēlošanu - Madonnai tika aizliegts uzstāties Itālijā.

Viesošanās Deivida Letermana šovā

1994. gadā Madonna pārsteidza skatītājus pie televizora ekrāniem - viesojoties Deivida Letermana šovā Madonna nekautrējās rupji lamāties, kā arī izrādīt savu apakšveļu. 

Grāmata par seksu 

1992. gadā Madonna izdeva grāmatu "Sex", kura sastāvēja no erotiska rakstura bildēm. Arī Madonna vairākās fotogrāfijās izrādīja savu kailo ķermeni.

"Oskari" ar Maiklu Džeksonu

Foto: AFP/SCANPIX

1991. gadā Madonna pārsteidza visus, ierodoties uz Oskara balvu pasniegšanas ceremoniju kopā ar popmūzikas karali Maiklu Džeksonu. Tiek lēsts, ka abu starpā valdījušas romantiskas jūtas, tomēr attiecības tā arī neizveidojās. Lai vai kā, šis tiek uzskatīts par vienu no ikoniskākajiem momentiem Amerikas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas vēsturē. 

Skūpsts ar Britniju Spīrsu 

2003. gadā MTV mūzikas video balvas pasniegšanas ceremonijā priekšnesuma laikā popmūzikas karaliene noskūpstīja popmūzikas princesi Britniju Spīrsu un Kristīnu Agileru. 

"Zelta globuss"

Madonna 1997. gadā saņēma prestižo Zelta globusa balvu kategorijā "Labākā aktrise mūziklā vai komēdijā” par lomu filmā "Evita".

Kritiens no skatuves

2015. gada Lielbritānijas mūzikas balvas «Brit Awards» ceremonijas noslēgumā paredzētā iespaidīgā popmūzikas karalienes Madonnas uzstāšanās nogāja pavisam greizi. Izpildot «Living for Love», 56 gadus vecā dīva piedzīvoja pamatīgu kritienu atmuguriski. Lai arī kritiens izskatījās potenciāli ļoti traumatisks, dziedātāja neapjuka un pēc brīža turpināja performanci.

Skūpsts ar Dreiku

2015. gadā festivāla "Coachella" laikā reperis Dreiks uzstājās kopā ar Madonnu. Priekšnesuma beigās Madonna kaislīgi noskūpstīja mūziķi, tomēr viņa reakcija nebija tāda, kādu gaidīja skatītāji... 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu