"Scissor Sisters" pārsteidz "Brit Awards" (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas mūzikas industrijas balvās trešdienas vakarā triumfēja amerikāņu grupa "Scissor Sisters".

"Scissor Sisters" iegūva trīs balvas kā labākā starptautiskā grupa, labākā debija un par labāko starptautisko albumu.

Glāzgovas grupa "Franz Ferdinand" ieguva divas balvas, tāpat kā "Keane" un Džosa Stouna.

Robija Viljamsa dziesma "Angels" tika pasludināta par labāko dziesmu pēdējo 25 gadu laikā, mūziķim iegūstot jau 15. Britu balvu savā karjerā.

Grupas balvas uz skatuves saņēma "Scissor Sisters" līdere Ana Metronika. "Ja jūs būtu mums pirms gada sacījuši, ka mēs šodien saņemsim šīs balvas, mēs jūs nosauktu par trakiem. Jūs piepildījāt mūsu sapņus," viņa sacīja, saņemot balvu par labāko starptautisko albumu.

"Franz Ferdinand", kura albums bija Lielbritānijā labāk pirktais ieraksts 2004.gadā, saņēma divas balvas kā labākā rokgrupa un labākā britu grupa, savas balvas veltot mirušajam dīdžejam Džonam Pīlam.

Balvu labākā dzīvā izpildījuma kategorijā saņēma "Muse", par labāko britu albumu un labākajiem panākumiem balvu saņēma grupa "Keane", savukārt Vila Janga dziesma "Your Game" tika atzīta par labāko singlu.

"McFly" ieguva labākās popgrupas balvu, Gvena Stefani labākās starptautiskās dziedātājas balvu, bet Eminems tika labākā starptautiskā mūziķa godā.

Labākā britu mūziķa balvas ieguvējs Maiks Skinners trešdien lauza savu tradīciju neierasties uz balvu ceremonijām un uzstājās ar savu hitu "Dry Your Eyes".

Tomēr viņš nekāpa uz skatuves saņemt savu balvu. Kāds viņa grupas biedrs informēja skatītājus, ka Skinners "ir tualetē".

Pārspējot Eimiju Vainhausu, Džameliju, Natašu Bedingfīldu un P.Dž.Hārviju, labākās britu dziedātājas balvas saņēmēja Džosa Stouna bija krietni apmulsusi. "Es nezinu, ko teikt. Man nepatīk to darīt. Es gribētu pateikties savai ģimenei par atbalstu un ikvienam, kas kopā ar mani strādāja pie mana ieraksta. Es pat nezinu, ko tagad darīt. Paldies jums visiem, ka balsojāt par mani. Es tagad jūtos slikti."

Džamelijai tā arī neizdevās uz skatuves parādīt savu pliko dibenu, kā viņa bija solījusi, jo arī labākās britu "urban" mūzikas stila izpildītāja godu saņēma Stouna.

Britu komiķi Mets Lukass un Deivids Volliamss ("Little Britain") pasniedza Robijam Viljamsam balvu par labāko dziesmu, pārģērbušies kā viņa bijušās grupas "Take That" kolēģi Gerijs Barlovs un Hovards Donalds, Viljamsam piebilstot, ka viņš "vienmēr ir bijis talantīgākais grupā".

Viljamsa "Angels" pārspēja "Joy Division" dziesmu "Love Will Tear Us Apart", Keitas Bušas "Wuthering Heights", "We Are The Champions" no "Queen" un Vila Janga dziesmu "Leave Right Now" "BBC Radio 2" balsojumā par pēdējos 25 gados labāko dziesmu.

Robijam Viljamsam tā ir jau 15. Britu mūzikas balva - viņš ir saņēmis desmit balvas kā solomākslinieks un četras "Take That" sastāvā.

Bobs Geldofs saņēma balvu par izcilu ieguldījumu mūzikā.

Britu mūzikas balvu ieguvēju saraksts:

Labākā britu dziesma pēdējo 25 gadu laikā - Robijs Viljamss "Angels";

Labākie britu debija - "Keane";

Labākā britu rokgrupa - "Franz Ferdinand";

Labākā starptautiskā debija - "Scissor Sisters";

Labākā britu dzīvā uzstāšanās - "Muse";

Labākais britu singls - Vils Jangs "Your Game";

Labākā popgrupa - "McFly";

Labākā starptautiskā solo māksliniece - Gvena Stefani;

Labākais starptautiskais solo mākslinieks - Eminems;

Labākais britu solomākslinieks - "The Streets";

Labākā britu solomāksliniece - Džosa Stouna;

Labākais britu "urban" stila mūzikas izpildītājs - Džosa Stouna;

Labākā starptautiskā grupa - "Scissor Sisters"; Labākā britu grupa - "Franz Ferdinand";

Labākais starptautiskais albums - "Scissor Sisters" albums "Scissor Sisters";

Labākais britu albums - "Keane" albums "Hopes and Fears";

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu