Latviju apciemos Santa Klauss no Lapzemes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijā piektdien un sestdien oficiālā vizītē ieradīsies pasaules galvenais Santa Klauss no Lapzemes, pavēstīja vizītes organizatori.

Teiksmainais Ziemassvētku vēstnesis Latvijā ieradīsies piektdien. Dienas laikā viņš viesosies Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un Iļģuciema sieviešu cietuma bērnunamā.

Savukārt sestdien Santa Klauss apmeklēs "Līvu akvaparku". Viņš pasniegs dāvanas krietnākajiem bērniem, bet vēlāk rīkos Rūķu pusdienas Jomas ielas "Slāvu restorānā".

Pēcpusdienā Santa Klauss piedalīsies labdarības koncertā laukumā pie Jūrmalas "SPA Hotel", piedalīsies Jomas ielas apgaismojuma iedegšanas ceremonijā un Ziemassvētku gājienā pa Jomas ielu. Lapzemes viesis vēros uguņošanu Jūrmalā pie "SPA Hotel", bet vēlāk būs sastopams tirdzniecības centrā "Stockmann", kur notiks Santa Klausa oficiālās pastkastītes atvēršana.

Lapzemes Santa Klausa vizītes Latvijā Ziemassvētku laika ieskaņā notiek regulāri jau vairākus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu