Šerila Krova izdod albumu un sāk jaunu dzīvi (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ (27. septembrī) klajā nāk jaunākais Šerilas Krovas (Sheryl Crow) studijas albums "Wildflower", taču dziedātājas dzīvē ir notikušas lielas pārmaiņas.

Dziedātāja Šerila Krova sākusi savas dzīves jaunu posmu — ar lielāku briedumu, kurā viņas prioritāte ir nevis pašas panākumi, bet gan ģimene, nākamais vīrs un bērni.

Kā jau kļuvis zināms, šajā finiša taisnē dziedātāju izvedis slavenais riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs. Tieši ar Ārmstrongu 43 gadus vecā Šerila Krova pirmo reizi savā dzīvē vēlas stāties laulībā. Turklāt deviņus gadus jaunākais Lenss viņu ir bildinājis.

"Esmu pietiekami pabraukājusi pa pasauli, ar koncertiem bijusi gandrīz visur — no Krievijas līdz pat Singapūrai, taču tikai tagad satikusi cilvēku, kura dēļ esmu gatava pamest šo nodarbi. Lenss ir lielisks vīrietis, viņš mani bildināja kāda kalnu ezera krastā Aidaho. Tas ir tik romantiski. Tagad domāju tikai par gatavošanos laulībām, kas būs pavasarī. Mana un Lensa māte ir sadraudzējušās. Viņas izskatās kā no jauna piedzimušas un nevar vien sagaidīt mūsu laulību ceremoniju. Cik burvīgi ir Lensa bērni — Lūks, Izabella un Greisa. Tieši viņi iedvesmoja mani ierakstīt piekto studijas albumu," atklājusi no laimes starojošā dziedātāja. Kā no Krovas vārdiem var noprast, viņai un Lensam būs ne viens vien kopīgs bērns. Tagad atliek tikai noslēgt darījumu ar totalizatoru par to, cik ilgi turpināsies šī idille, jo Ārmstrongam ir meitu mednieka slava.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu