Boriss Moisejevs iebrauc veikala vitrīnā (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas pazīstamais dziedātājs Boriss Moisejevs atkal iekļuvis autoavārijā. Šoreiz skatuves zvaigzne pamanījās iebraukt milzīga veikala vitrīnā.

Moisejevs devās jaunas gultas meklējumos uz veikalu, ko viņam ieteica draugi. Boriss sapņoja par sniegbaltu gultu ar baldahīnu un mežģīnēm gar malu. Izmeklējies pa visu Maskavu, Boriss nespēja atrast sev piemērotu preci, un šis veikals bija kļuvis par viņa pēdējo cerību.

Pa ceļam Moisejevs atcerējās, ka nav neko ēdis un iebrauca supermārketā. Dziedātājs nopirka kilogramu apelsīnu, nolika tos blakus uz sēdekļa un devās tālāk. Tieši pirms stāvvietas veikalam, uz kuru dziedātājs tā bija steidzies, viņš spieda pedāļus, bet bremzes vietā viņš nospieda... pie kājām mētājušos apelsīnu un iebrauca veikalā. Estrādes mākslinieks žēlojās: "Viss to nolādēto apelsīnu dēļ. Tas izkrita man no rokām, un es mēģināju to noķert... Pēdējais, ko redzēju, bija stikls, kas saplīsa pret mašīnas pārsegu. Pacēlu galvu, un man priekšā... mana sapņu gulta! Milzīga, ar sniegbaltu baldahīnu; tā skatījās tieši uz mani!"

Protams, veikala īpašnieki par šādu pircēju nebija priecīgi, taču pret radošo personību izturējās ar pietāti un par sasisto vitrīnu nepieprasīja milzīgu summu. Moisejevs par to bija stāvā sajūsmā, momentā iegādājās gultu un steidzās mājās.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu