Lolita šokē skatītājus (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja un televīzijas raidījumu vadītāja Lolita Miļavska "Novije pesņi o glavnom" filmēšanas laikā parādījās ļoti atkailinātā tērpā. Caurspīdīgā kleita ļāva detalizēti aplūkot apakšveļu un dziedātājas figūras īpatnības.

Neilgu laiku Lolita vada šovu "Bez kompleksov". Acīmredzot programma palīdz dziedātājai pašai atbrīvoties no kompleksiem, kas saistīti ar viņas figūru un vecumu. Agrāk Lolita bija skaudīga, skatoties uz dziedātājas Anželikas Varumas grezno bisti. Varuma kādā koncertā ieradās puscaurspīdīgā tērpā, taču tagad to atļaujas arī pati Miļavska.

Miļavskas parādīšanās aiz kulisēm izsauca lielas ovācijas. Pati dziedātāja lepojās: "Es vienmēr lieliski izskatos! Jauna un skaista!"

Uz filmēšanos ieradās arī dziedātājs Valerijs Ļeontjevs ar draugu Aleksandru Bogdanoviču un ievērojami notievējusī Larisa Doļina. Stāsta, ka dziedātāja šobrīd "sēž uz diētas" un, tuvojoties savai 50 gadu jubilejai, kļūstot arvien pievilcīgāka. "Novije pesņi o glavnom" vadītāji, tāpat kā pagājušogad, bija Valērija un Maksims Galkins.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu