Noslēgsies koncertizrādes "Zelta graudi" turneja (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar koncertu "Skonto" stadionā piektdien Rīgā noslēgsies vasaras koncertizrādes "Zelta graudi" turneja.

Koncertizrādes pamatsastāvā muzicēs Ojārs Grīnbergs, Margarita Vilcāne, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Ance Krauze, Rita Trence, Olga Rajecka, Maija Lūsēna, Edīte Baušķeniece, Gunārs Kalniņš, Fēlikss Ķiģelis, Ozols, Andris Kivičs, Juris Kaukulis un grupa "Prego".

Rīgas koncerta īpašie viesi būs Adrians Kukuvass, Zigfrīds Muktupāvels, Linga, Guntis Veits un Igo.

Koncertizrādi interesantāku un spilgtāku dara tērpu mākslinieces Elitas Patmalnieces šūtie tērpi, kas izgatavoti atbilstoši katram laika posmam un pieskaņoti katra mūziķa izpildītajām dziesmām.

Koncertizrādē "Zelta graudi" ir iekļauta daļa no visu laiku populārākajām latviešu popa un rokmūzikas dziesmām. Rīgas koncertā kopumā izskanēs 57 dziesmas, kas sacerētas periodā no 1965. līdz 2005. gadam, kā arī katra gadu desmita populāru, bet koncertizrādē neiekļautu dziesmu popūriji estrādes orķestra izpildījumā. Izrāde notiek divos cēlienos, kas kopumā tiks sadalīti četros ciklos - septiņdesmito, astoņdesmito, deviņdesmito gadu un 21.gadsimta sākuma labākās populārās mūzikas dziesmas.

Izrādē piedalās vairāk nekā 20 solistu, sieviešu vokālais ansamblis, estrādes orķestris diriģenta Jura Vaivoda vadībā, kā arī deju kolektīva "Līgo" dalībnieki. Koncertizrādi vada Valdis Melderis un Sarmīte Plūme, režisore - Svetlana Rudzīte.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu