Stings sadarbojas ar "T.a.t.u." (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais dziedātājs Stings ierakstījis basa partiju topošajā Krievijas dueta "Taty" albuma "Dangerous and Moving" skaņdarbā "Friend or Foe".

A&R "Interscope" cilvēks Martins Kirzenbaums, kas atbildīgs par meiteņu Jūlijas un Ļenas otro starptautisko plati, esot piezvanījis savam draugam Stingam un piedāvājis iespēlēt "Taty" albumā basģitāru. Stings tajā brīdī esot koncertējis Čikāgā un atradies netālu no ierakstu studijas. Minētais skaņdarbs ir paša Martina un Deiva Stjuarta (Eurythmics) kopdarbs.

Stings atzinies, ka esot liels "Taty" pirmā diska fans, un piekritis noklausīties jaunās dziesmas demo. Sesija notika kādā Ņujorkas studijā nepiespiestā gaisotnē. Stings esot ieradies ar ģitāru, noklausījies minēto dziesmu un ar pirmo piegājienu ierakstījis savu basa partiju, kas atdzīvinājusi dziesmas kopējo skanējumu. Beigās noteicis: "Tas bija jautri!"

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu