Sadurti Vitnijas Hjūstones vīra pavadoņi (5)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas naktī dziedātāja Bobija Brauna uzstāšanās laikā ASV restorānā sācies kautiņš, kurā sadurti divi mūziķa pavadoņi.

36 gadus vecais ar dažādiem skandāliem slavenais Brauns piedalījās brīvā mikrofona pasākumā restorānbārā "Justin''s" Džordžijas štata pilsētā Atlantā.

Policija pavēstīja, ka dziedātājs, kurš ir precējies ar pasaulslaveno solisti Vitniju Hjūstoni, pats nebija iesaistīts incidentā. Kautiņa iemesls pagaidām nav zināms.

21 gadu vecais Šeins Brauns un 20 gadus vecais Kelsijs Brauns tika nogādāti slimnīcā, un pirmdien viņu veselības stāvoklis bija stabils.

Policijas seržants Kevins Lostijs sacīja, ka viņam nav zināms, vai abi vīrieši ir dziedātāja radinieki.

Tiek uzskatīts, ka jaunie vīrieši savainoti pēc vārdiska strīda, kas izcēlās apmēram 1.30 naktī.

"Visapkārt bija skaļa mūzika un sarunas," stāstīja detektīvs D.L.Diksons. "Tas varētu būt kaut kas tik vienkāršs kā grūdiens, saprotiet, kāds otram uzgrūdās."

Restorāns un bārs "Justin''s" pieder slavenajam reperim un producentam Šonam "P Diddy" Kombsam.

Brauna advokāts Vinsents L.Dimoks pavēstīja, ka Kombss un viņa kompānija "Bad Boy Worldwide Entertainment Group" izmeklēšanas gaitā sadarbojas ar policiju.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu