"Valters & Kaža" devušies uz Kijevu (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji 50.Eirovīzijas dziesmu konkursā - duets "Valters&Kaža" - šodien devušies uz Kijevu, lai popularizētu savu dziesmu "The War Is Not Over".

Kijevā abiem mūziķiem trijās dienās saplānots intensīvs darba grafiks - viesošanās televīzijā, radio, koncerti, intervijas un citi pasākumi.

Īpaši Latvijas pārstāvji gaida radiointerviju ar dīdžeju "Pasha", kas būs viens no lielā Eirovīzijas šova vadītājiem.

Marta beigās "Valters&Kaža" jau viesojās Igaunijā, bet 16.aprīlī apmeklēja Lietuvu, kur sniedza vairākas preses, radio un televīzijas intervijas, kā arī piedalījās sestdienas vakara populārākajā raidījumā "Lietuvas Top 10". Tajā duets prezentēja dziesmas "The War Is Not Over" video un akustisko izpildījumu, kā arī demonstrēja savu vokālo un profesionālo varēšanu, pēc programmas vadītāju lūguma akustiskajā versijā izpildot grupas "Extreme" dziesmu "More Than Words".

Kā ziņots, kompānija "MicRec PM" laidusi klajā Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases uzvarētāju "Valtera&Kažas" maksisinglu ar dueta "eirodziesmu" "The War Is Not Over".

Kā aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja grupas menedžere Dace Paula, atbilstoši Eirovīzijas konkursa nolikumam pagaidām "The War Is Not Over" izdots tikai Latvijā. Pēc konkursa tas ar "EMI Records" starpniecību būs pieejams arī citur Eiropā.

"Valters & Kaža" norāda: "Kompaktdisks ir izdots, lai veicinātu dziesmas atpazīstamību. Daudzi mūs salīdzina ar 2000.gada Eirovīzijas uzvarētājiem brāļiem Olseniem, mūs pat dēvē par "mazajiem Olseniem". Nolēmām - kāpēc gan ne - un uztaisījām Olsenu laimīgās dziesmas "Fly On The Wings Of Love" kaverversiju, kas arī iekļauta singlā. Jācer, ka tā nesīs veiksmi arī mums."

Singlā "The War Is Not Over" vēl iekļautas dziesmas "Another Creep Vs Chicken Run" un "The War Is Not Over" Dj "Sveix" veidotais remikss un instrumentālā versija.

Valtera&Kažas aizbildnis Kijevā 2005.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa laikā būs latviešu nacionālā futbola zvaigzne Māris Verpakovskis.

Jau ziņots, ka abi jaunie dziedātāji patlaban aktīvi piedalās jaunā grupas "Putnu balle" albuma "Sapņu pārdevējs" tapšanā. Tas nāks klajā jau 22.aprīlī.

Līdz ar albuma iznākšanu grupa iecerējusi doties arī koncerttūrē pa Latviju.

Paralēli mūziķi nopietni gatavojas "Eirovīzijas" dziesmu konkursam, kura pusfināls notiks jau 19.maijā, bet fināls - 21.maijā.

Latvijas pārstāvji Kijevā uzstāsies ar piekto kārtas numuru. Pēc izlozes noskaidrojies, ka pusfinālu iesāks Austrijas pārstāvji, otrie būs lietuvieši, trešie - portugāļi, ceturtie uzstāsies Moldovas pārstāvji, bet sestie dziedās Monako pārstāvji.

Pusfinālā piedalīsies 25 valstu dziedātāji.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu