Valters un Kaža sāk karu (38)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji Eirovīzjā Valters un Kaža singla "The War Is Not Over" izdošanu uzskata par kara sākumu – cīņu par savu vietu Eiropas mūzikas apritē.

Eirovīzijas singls ar Mārtiņa Freimaņa dziesmu "The War Is Not Over" izdots, lai veicinātu tās popularitāti. To papildina abu jauno mūziķu grupas "Putnu balle" dziesma "Another Creep". Vēl diskā iekļauta 2000. gada Eirovīzijas uzvarētāju brāļu Olsenu dziesmas "Fly On The Wings Of Love" kaverversija.

Atbilstoši Eirovīzijas konkursa nolikumam, pagaidām "The War Is Not Over" izdots tikai Latvijā. Pēc konkursa tas ar "EMI Records" starpniecību būs pieejams arī citur Eiropā.

Valters un Kaža jau sākuši aktīvi gatavoties dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursam, kas maija beigās notiks Ukrainas galvaspilsētā Kijevā. Jau zināms, ka Kijevā Latvijas mūziķu aizbildnis būs Kijevas "Dinamo" uzbrucējs Māris Verpakovskis, kurš jau no pagājušās sezonas dzīvo un strādā Ukrainā. Viņš pavadīs Latvijas dziedātājus, palīdzēs iejusties un uzmundrinās.

TVNET:

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu