Naomi Vatsa vēlas spēlēt kopā ar Šonu Penu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan austrāliešu aktrise Naomi Vatsa ir vairākkārt filmējusies līdzās Šonam Penam, viņa sapņo par iespēju abiem piedalīties vēl vienā filmā, taču šoreiz - komēdijā, lai sagrautu „oskarotā” aktiera vispārējas nopietnības tēlu.

Holivudas zvaigznes jau strādājušas kopā filmās „21 Grams” un „Ričarda Niksona slepkavība”, un aktrise iepazinusi sava kolēģa nenopietno dabu. Tagad Vatsa vēlas, lai arī skatītāji pārliecinātos par Pena aizraujošo humoru.

„Viņš patiešām ir jautrs,” stāsta 36 gadus vecā Vatsa. „Tas ir viņa dabā. Tā ir viena no viņa galvenajām īpašībām. Viņš ārēji ir ļoti nopietns, pareizs un atklāts, bet viņš var būt arī īsts nerātnis un delveris - pretstats tam, ko var spriest pēc viņa izturēšanās.”

„Viņam ir bērni. Viņš pats ir kā bērns,” aktrise piebilst par 44 gadus veco Penu, kurš pērn ieguva „Oskara” balvu par lomu filmā „Noslēpumu upe”.

Pašas Naomi Vatsas karjerā, šķiet, neaizsniedzamai pagātnei pieder laiki, kad divdesmitgadīgā aktrise cīnījās pēc nelielām lomām, bet viņas labākā draudzene Nikola Kidmena jau baudīja slavas augstumus. Tad nāca loma Deivida Linča filmā „Malholandas ceļš” un trillerī „Aplis”. Šobrīd aktrise piedalās Pītera Džeksona jaunajā kino projektā „King Kong”.

Naomi Vatsa un Šons Pens režisora Nīlsa Millera filmā „Ričarda Niksona slepkavība” kinoteātros Latvijā būs vērojami jau no 25.marta.

Šķiet, ka 37. ASV prezidents filmu veidotāju vidū ir gana populārs. 1995. gadā Olivers Stouns uzņēma filmu "Nixon", tad klajā nāca versija par Votergeitas skandālu "Dick", un nu arī jaunākā filma "Ričarda Niksona slepkavība”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu