"Cosmos" albumu producēs "M-Pact" līderis Brits Kventins (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Darbam pie grupas "Cosmos" jaunā albuma šonedēļ Rīgā atkārtoti ieradies populārās amerikāņu a cappella grupas M-Pact līderis Brits Kventins, kurš nesenā Rīgas apmeklējuma laikā augstu novērtēja "Cosmos" ierakstus un piekrita aranžēt un producēt vairākas dziesmas grupas topošajam diskam.

"M-Pact" ir viena no šobrīd labākajām pasaules akapella grupām, kuras koncerti regulāri notiek četros pasaules kontinentos un saņemto balvu saraksts ietver sevī visus prestižākos akapella apbalvojumus. "M-Pact" ir muzicējuši kopā ar tādiem dižgariem kā Bobijs Makferins, Rejs Čārlzs, Natalija Kola un Šerila Krova.

Brits Kventins jau devīto gadu ir "M-Pact" dziedātājs, līderis, mākslinieciskais vadītājs un gandrīz visu dziesmu autors un aranžētājs. Viņa neatkārtojamās balss dotības, kuras pavisam nesen varēja baudīt arī Latvijas klausītāji "M-Pact" koncertā Rīgā, neļauj viņu ierobežot kādā noteiktā balss grupā – viņa diapazons un balss tembra iespējas ļauj viņam aptvert amplitūdu no soprāna līdz baritonam. Savukārt kā aranžētājs un producents Brits Kventins ir pieprasīts ne tikai akapella mūzikas jomā, bet arī džeza mūziķu aprindās.

"Cosmos" dziedātāji, pēc kuru iniciatīvas Brits Kventins ir atgriezies Rīgā, uzskata, ka šāda sadarbība ir nenovērtējama.

Jānis Ozols: „Šāda desmit dienu miniskola dos mums tikpat lielu attīstības grūdienu, kāds normāli prasītu daudzus gadus. Gan jau, ka to varēs stipri manīt mūsu otrajā platē.”

Brits Kventins kopā ar "Cosmos" dziedātājiem ierakstīs un aranžēs vairākas dziesmas, tostarp "Jamiroquai" „Virtual Insanity” un leģendāro Bītlu/"Earth, Wind & Fire" šedevru „Got To Get You Into My Life”.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu