Kianu Rīvsam piešķir zvaigzni Holivudas Slavas alejā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filmu "Matrix" zvaigznei Kianu Rīvsam piešķirta zvaigzne prestižajā Holivudas slavas alejā.

40 gadus vecais Rīvss ieradās uz zvaigznes atklāšanas pasākumu kopā ar savu māti Patrīciju un pateicās viņai par iedvesmošanu kļūt par aktieri. "Kad es biju 15 gadus vecs, es pajautāju savai mammai, vai tas būtu labi, ja es kļūtu par aktieri," stāstīja Rīvss. "Viņa teica: "Ko vien vēlies.""

Rīvsam piešķirtā zvaigzne Holivudas bulvārī ir jau 2227. kinoindustrijas slavenību atzinības plāksne. Aktieris, kurš ir dzimis Libānas galvaspilsētā Beirutā, stāstīja arī par to, kā viņš pametis skolu, lai pievērstos aktiera karjerai. "Holivuda bija aicinājums," viņš sacīja. "Tā nu es tiku pie savas mašīnas, zaļa 1969.gada britu sacīkšu "Volvo" ar caurumiem grīdā un sēdekļiem, kurus balsta ķieģeļi. Es biju jauns cilvēks, pilns cerību un sapņu."

Rīvss savus pirmos panākumus guva ar pusaudžu komēdiju "Bill and Ted''s Excellent Adventure", bet pēc tam savas aktiera gaitas turpināja ar tādiem veiksmīgiem supergrāvējiem kā "Speed", "The Devil''s Advocate" un "Matrix" triloģiju, kā arī ar mazāk populārām filmām, piemēram, "My Own Private Idaho".

Nesen Rīvss kopā ar Džeku Nikolsonu un Daienu Kītoni piedalījās filmā "Something''s Gotta Give", bet viņa nākamā filma ir pārdabiskais trilleris "Constantine", kurš drīzumā parādīsies uz kinoekrāniem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu