Atcelts R.E.M. koncerts Sanktpēterburgā (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenās amerikāņu grupas "R.E.M." koncerts Sanktpēterburgā tehnisku iemeslu dēļ tika atcelts, paziņoja grupas koncerta organizatori.

Koncerts, kurā kā iesildītājiem bija paredzēts uzstāties grupai "Prāta vētra", atcelts tādēļ, ka kravas automašīnas, kas veda skatuves un skaņas aparatūru, Krievijas pilsētā ieradušās pārāk vēlu, tāpēc nepieticis laika, lai sagatavotu skatuvi koncertam, pavēstīja pasākuma rīkotāji.

"Vakar (26.janvārī) viņiem bija koncerts Tallinā. Smagās automašīnas izbrauca vēlu, tad kavējās uz robežas, turklāt ceļi ir slideni, un tas viss kļuva par iemeslu tam, ka skatuve nebūtu kvalitatīvi sagatavota," skaidroja organizatori.

Viņi norādīja, ka mūziķi uzstājušies vienā no Krievijas televīzijas kanāliem, kur atvainojās Pēterburgas iedzīvotājiem un visiem tiem, kuri speciāli atbraukuši uz pilsētu uz šo koncertu.

"Lai klausītos mūziķus, uz [Krievijas] ziemeļu galvaspilsētu speciāli atbrauca viņu pielūdzēji no Maskavas, Kaļiņingradas, Kijevas un citām pilsētām. Bija pārdota liela daļa biļešu," pastāstīja organizatori, piebilstot, ka visas pārdotās biļetes tiek pieņemtas atpakaļ tajās vietās, kur tika iegādātas.

Ceturtdien paredzētais koncerts būtu bijusi pirmā un vienīgā "R.E.M" uzstāšanās Krievijā, jo bija plānots, ka Sanktpēterburga tiks apmeklēta slavenās grupas Eiropas turnejā, kurā ietilpa arī Rīgas apmeklējums 25.janvārī. Nākamais mūziķu koncerts notiks Helsinkos, bet pēc tam vēl citās Skandināvijas pilsētās.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu