Izpārdotas "R.E.M." koncerta fanu zonas biļetes (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien pārdotas pēdējās 25. janvārī Rīgā gaidāmās grupas "R.E.M." koncerta biļetes.

Fanu zona ir atsevišķi norobežota zona skatuves priekšā, kas ļauj lielākajiem grupas faniem vērto "R.E.M." uzstāšanos no maza attāluma.

Šobrīd vēl "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās var iegādāties biļetes stāvvietām. Pašlaik biļetes var iegādāties par 30 latiem.

Arī Igaunijā pārdošanā ir pieejamas grupas "R.E.M." Rīgas koncerta biļetes. Grupas "R.E.M." koncerts Tallinā, kas notiks dienu pēc Latvijas šova – 26.janvārī – ir jau pilnībā izpārdots.

"R.E.M." koncerts Ķīpsalas hallē notiks 25.janvārī, tas iekļauts grupas jaunā albuma "Around The Sun" turnejā pa Eiropas valstīm.

Grupa "R.E.M." dibināta 1980. gadā ASV. Gadu gaitā "R.E.M." izdevusi 12 albumus - jaunākais ieraksts "Around The Sun" izdots šogad. Grupa pasaulē iemantojusi milzīgu popularitāti ar dziesmām "What''s The Frequency Kenneth?", "Losing My Religion", "Everybody Hurts", "Man On The Moon" un citām. 26. janvārī grupa koncertēs Igaunijā.

"R.E.M." turnejas iesildītāji būs populārā Latvijas grupa "Prāta Vētra", kas pirms zvaigznēm uzstāsies ne tikai Rīgā, bet arī Bolzano, Ļubļanā, Zagrebā, Belgradā, Budapeštā, Prāgā, Pēterburgā un Helsinkos.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu