Papildu biļetes uz "Dead Can Dance" koncertu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir beigusies "Dead Can Dance" biļešu rezervēšanas un tirdzniecības akcija internetā. Akcijas laikā internetā ir izpirktas vai rezervētas visas biļetes, tāpēc pārdošanā tiek laistas papildu biļetes orķestra vietās, kas atrodas vistuvāk skatuvei. Vietu skaits ir ļoti ierobežots.

Šīs biļetes no 21. decembra ir iespējams iegādāties visās „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv .

Kā jau ziņots iepriekš - "Dead Can Dance" dalībnieki Liza Žerarda un Brendans Perijs uzstāsies Rīgā, Latvijas Nacionālajā operā, 2005. gada 1. aprīlī savas Eiropas turnejas ietvaros.

"Biļešu servisa" tirdzniecības vietas:

Rīgas Kongresu nama kases, u/v "CENTRS", t/c "SPICE", t/c "ORIGO", t/p "ALFA", t/c "DOMINA", starptautiskā lidosta "Rīga", t/a "KOLUMBS juniors", t/c "ELKOR CENTRS", CITYMARKET, "Stockmann Rīga" pastāvīgo klientu apkalpošanas nodaļā, degvielas uzpildes stacijās "STATOIL" u.c.

Tālrunis biļešu rezervēšanai - 7105220.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu