Kinoseansā māmiņām demonstrēs filmu "Padejosim?"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinoseansā māmiņām 30.decembrī plkst.14.15 tiks demonstrēta filma "Padejosim?", informēja "Baltic Cinema" pārstāve Ginta Briņķe. Romantiskajā komēdijā "Padejosim?" galvenajās lomās filmējušās tādas slavenības kā Ričards Gīrs, Sjūzena Sarandona un Dženifera Lopeza.

Filmas galvenajam varonim - advokātam Džonam Klarkam - ir lielisks darbs, šarmanta sieva un mīloša ģimene, tomēr īsti laimīgs viņš nejūtas. Viņu nomāc sajūta, ka kaut kā pietrūkst līdz pilnībai.

Kādu vakaru, braucot no darba mājās, pa kādas deju studijas logu Džons ievēro jaunu un skaistu deju skolotāju. Šā skata apburts, viņš nākamajā vakarā lec vilcienā un dodas uz deju skolu, lai pieteiktos nodarbībām, cerot satikt svešinieci. Iesākumā šī vēlme iepazīties liekas liela kļūda - nesaprašanās dēļ Džona skolotāja ir nevis iecerētā un daiļā deju skolotāja Paulīna, bet gan pavecāka kundzīte Miss Mitzī, kuras klātbūtnē viņš acumirklī pierāda sevi kā neveiklības iemiesojumu. Turklāt nejauši sastaptā Paulīna Džonam aizrāda pārlieku interesi par randiņa iespējām un aicina cītīgāk pievērsties deju stundām.

Drīz vien Džons apjauš, ka dejošana ir kas vairāk nekā tikai laika nosišana, kā arī viņa attiecības ar Paulīnu kļūst ciešākas. Slepus no ģimenes viņš sāk trenēties Čikāgas lielākajām deju sacensībām un drīz vien atklāj dejās īstu kaisli un sapņu piepildījumu. Tomēr regulārā prombūtne no mājām rada sievā aizdomas, un Džonam savas aizraušanās aizstāvībai ir jāizdara kāds viltīgs gājiens.

Kinoseansa laikā jau ierasti būs klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nebūs jāuztraucas arī par ratiņiem, jo tos varēs novietot turpat zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu