NHL zvaigžņu sniegumu Rīgā papildinās hokeja rokgrupa (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā "La Rocca" 9. decembrī uzstāsies ASV hokeja rokgrupa "The Zambonis", papildinot Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigžņu komandas un Latvijas čempionvienības "Rīga 2000" spēles kaislības.

Grupa "The Zambonis" ir nosaukta ledus tīrāmās mašīnas vārdā un ir unikāla ar to, ka dzied tikai par hokeju. Viņi Rīgā koncertēs uzreiz pēc hokeja zvaigžņu spēles. "The Zambonis" piedalīsies arī citos ar spēli saistītos pasākumos. Grupas dalībnieku vidū ir arī divi latviešu izcelsmes amerikāņi, taču kolektīvam šis būs pirmais koncerts Latvijā. Nākamreiz grupa ieplānojusi Rīgu apciemot 2006. gadā - Pasaules hokeja čempionāta laikā. "The Zambonis" izveidota 1991.gadā, kad mūziķim Deivam Šnaideram radās iecere spēlēt mūziku tikai par hokeju. Grupas dalībnieku lielākās autoritātes ir grupa "The Beatles" un hokejists Veins Greckis. Pirmos panākumus "The Zambonis" guva 1996.gadā, kad izdeva albumu "100% Hockey...and other stuff", bet 1999.gadā grupa izdeva albumu "More Songs About Hockey...and buildings and food". Grupas mūziķi koncertējuši daudzās nozīmīgās NHL spēlēs. Savās dziesmās "The Zambonis" izteikuši viedokli par daudzām hokeja pasaules norisēm, viņi dziedājuši par "Colorado Avalanche" panākumiem, "The Boston Bruins" spēlēm, hokeja īpatnībām Bufalo un daudzām citām ar hokeju saistītām aktivitātēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu