Tallinā klausītāji sajūsmināti par "M-Pact" sniegumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaulē populārā vokālās mūzikas grupa "M-Pact", kas šovakar uzstāsies Kongresu namā, pirmdien koncertēja Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, gūstot nedalītas klausītāju simpātijas.

Igaunijas džeza festivāla "JazzKarr" direktore Anne Erma atceras, ka mūziķi uz skatuves tika izsaukti vairākas reizes, bet skatītāji, stāvot kājās, ar enerģiskiem aplausiem pauda savu sajūsmu. "M-Pact" jau iepriekš atzinīgi izteicās par Baltijas klausītājiem, piebilstot, ka arī Latvijā viņi no klausītājiem cer sagaidīt ļoti sirsnīgu atbalstu. "M-Pact" prestižo vietu vokālās džeza mūzikas vidē raksturo plašais starptautisko atzinību klāsts – "Acappella Community Awards" grupu atzina par labāko vokālā džeza grupu, tāpat kolektīvs izpelnījies "Samie Awards" gada mākslinieku titulu. Pēc koncerta mūziķi dosies uz Vecrīgas klubu "Kaļķu vārti", kur notiks svinības. Gaidāms, ka "M-Pact" mūziķi neformālā gaisotnē muzicēs kopā ar Latvijas vokālo grupu "Yellow Case" un konkursa "Sony Jazz Stage" uzvarētāju Intaru Busuli. Grupa dibināta 2001. gadā Sietlā, tās sastāvā darbojas seši puiši ar bagātīgu balss materiālu. Grupa atskaņo elitāru vokālo džeza mūziku, kas guvusi ne tikai profesionāļu atzinīgu novērtējumu, bet arī komerciālus panākumus. Karjeras laikā "M-Pact" koncertējuši kopā ar daudzām pasaulslavenām mūzikas zvaigznēm - Šerilu Krovu, Bobiju Makferinu, Reju Čārzlu un Vudija Hermaņa orķestri. Latvijā jau agrāk notikuši pasaulē atzītu vokālās mūzikas ansambļu koncerti – gadu gaitā Rīgā viesojušies "Take 6", "The New York Voices", "Flying Pickets", "Gold Company Sextet". Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu