"The Chemical Brothers" jauns albums janvārī (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elektroniķu duets Chemical Brothers paziņojuši jaunā studijas albuma «Push the Button» izdošanas datumu. Pēc skaita piektais mākslinieku ieraksts nāks klajā jau 25. janvārī. Nedēļu ātrāk tiks izdots pirmais singls «Galvanize», kurā piedalīsies arī hiphopa mākslinieks Q-tip.

Atgādinām, ka kopš 1995. gada Eds Saimons (Ed Simon) un Toms Roulends (Tom Rowlands) tiek uzskatīti par britu elektroniskās mūzikas galvenajiem dīdžejiem. Debijas ieraksts «Exit Planet Dust» guva milzīgus panākumus, tam sekoja singli «Setting Sun» un «Block Rockin'' Beats», kuros veiksmīgi sintezēta deju mūzika, roks, hiphops un tehno. Projekts sadarbojies ar daudziem slaveniem britu un amerikāņu rokmūzikas dziedātājiem: Timu Bērdžesu (The Charlatans), Noelu Galaheru (Oasis), Ričardu Eškroftu (The Verve), Betu Ortoni (Beth Orton), Veinu Koinu (Flaming Lips) u.c. Pagājušogad puiši izlaida labāko dziesmu kompilāciju «Singles 93-03».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu