Iznāks kalendārs ar slavenību attēliem no policijas arhīviem (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieri Hjū Grānts, Als Pačīno, Vinss Vons un citi iekļauti topošajā slavenību kalendārā, kurā tiks izmantotas fotogrāfijas no policijas arhīviem. Varbūt Latvijā arī varētu izveidot līdzīgu kalendāru.

Zvaigznēm, kas tikušas fotografētas policijā saistībā ar dažādiem pārkāpumiem, katrai piešķirts savs mēnesis 2005. gada policijas uzņēmumu kalendārā. Gadu sāk britu aktieris Hjū Grānts, kas 1995. gadā tika aizturēts par seksu automašīnā ar prostitūtu Divainu Braunu, Vinss Vons būs redzams aprīlī – viņa fotogrāfija saistīta ar kautiņu pie bāra. Maijā iemūžināts Als Pačīno – viņa attēls tapis tālajā 1961. gadā, kad viņš 21 gada vecumā aizturēts par ieroča nelikumīgu nēsāšanu. Policijai viņš skaidrojis, ka tas bijis nepieciešams lomai. Apsūdzība vēlāk atcelta. Policijā bijuši pieejami vairāki Roberta Daunija juniora attēli, bet kalendāra veidotāji izvēlējušies fotogrāfiju no pirmās reizes, kad viņš aizturēts par heroīna un kokaīna glabāšanu. Gadu noslēdz Kristians Sleiters, kuru 1994. gadā aizturēja par ieroča nēsāšanu, bet pārējos mēnešos pārstāvēti Niks Nolte, Anna Nikola Smita, Metjū Makonahijs, Karmena Elektra un Kīnu Rīvzs.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu