"t.A.T.u." centīsies atbrīvoties no lesbiešu imidža (14)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu meiteņu grupa "t.A.T.u." atsāks darbību un centīsies atbrīvoties no mazgadīgo lesbiešu imidža, vēsta krievu prese, piebilstot, ka grupa pat varētu mainīt nosaukumu.

"Patiesība ir tāda, ka meitenes nekad nebija lesbietes. Viņas jūt, ka tikušas izmantotas. Viņām bija tikai attiecīgi 14 un 15 gadi, kad viņas sāka uzstāties koncertzālēs un izpildīt seksīgas dejas. Tomēr viņas joprojām vēlas būt šokējošas, tomēr ne kā lesbietes. Jūlija un Ļena atbrīvosies no savām skolas formām, lai iegūtu patiesi seksīgu tēlu," sacīja kāds grupas paziņa. Jūlija Volkova turklāt drīzumā kļūs par sava pirmā bērna māmiņu. "t.A.T.u." iekļuva vairāku pasaules valstu dziesmu topos 2003. februārī ar skaņdarbu "All The Things She Said". Grupa šobrīd pārrunā atgriešanos arī uz Lielbritānijas skatuvēm novembrī, lai gan viņu iepriekšējā uzstāšanās šajā valstī nebija īpaši veiksmīga, jo daudzi vecāki negribēja, lai viņu bērni apmeklē pretrunīgi vērtētā dueta koncertus.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu