Lipmans kļūst par "Liepājas dzintara" mecenātu (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par mūzikas festivāla "Liepājas dzintars 2004" mecenātu kļuvis Liepājas domes deputāts un uzņēmējs Kirovs Lipmans, kura ziedojuma summa gan netiek atklāta.

"Liepājas dzintara" koordinatore Dina Cimmere aģentūru BNS informēja, ka Lipmans ceturtdien parakstīja līgumu ar "Liepājas dzintara" organizatoriem par mecenātismu. Viens no "Liepājas dzintara" sponsoriem ir a/s "Grindeks", kuras akcionārs un padomes priekšsēdētājs ir Lipmans. Lipmans norādījis, ka naudu festivālam ziedojot liepājnieku un pilsētas viesu labā, lai mūzikas festivāla biļešu cenas būtu pieejamas un nemaksātu tik, cik ir to patiesā cena. "Pasākuma izdevumi ir lieli, es to daru, lai cilvēki varētu redzēt festivālu," sacīja Lipmans. Viņš, visticamāk, apmeklēšot "Liepājas dzintara" atklāšanas koncertu. Pēc festivāla producentes Daces Gruntmanes domām, mecenātisma žests liecina, ka festivāls tiek pienācīgi novērtēts kā pilsētas kultūras dzīves sastāvdaļa, un īpaši patīkami ir, ka labā griba un iniciatīva par mecenātismu nāk no uzņēmēja. Šī ir pirmā reize "Liepājas dzintara" vēsturē, kad tam tiek ziedoti privāti līdzekļi. Lipmans jau iepriekš Liepājā nodarbojies ar mecenātismu. "Liepājas dzintars" koncertestrādē "Pūt vējiņi!" ilgs no 6. līdz 8.augustam. Festivālu organizē SIA "Liepājas sporta un kultūras pils" sadarbībā ar "Rietumu radio" un firmu "Show Empire Group".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu