Krievijas magnāts Abramovičs naudu netaupa (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas naftas magnāts un miljardieris Romāns Abramovičs, kuram pieder britu futbola klubs "Chelsea", ieradies Portugālē uz Eiropas futbola čempionātu, kur pārsteidzis vietējos žurnālistus ar saviem vērienīgajiem tēriņiem.

Magnāts rezervējis sev veselu stāvu vienā no Lisabonas dārgākajiem restorāniem, samaksājot par to 5000 eiro (3290 latu), bet pēc tam restorānā tā arī nav ieradies. Portugāles laikraksts "Correio da manha" norāda, ka krievu uzņēmējs, kurš nesen pārpircis komandas "Porto" treneri Žozē Murinju un kluba spožāko zvaigzni Deku, "katru reizi rezervē un apmaksā uzreiz piecus restorānus, bet ierodas tikai vienā no tiem". Vienā no Lisabonas dārgākajiem restorāniem "Gambrinus", kura specialitāte ir no jūras veltēm gatavoti ēdieni, Abramovičs iztērējis 1000 eiro (658 latus) tikai par restorāna zāles izrotāšanu ar ziediem, bet restorānā nav ieradies, raksta "Correio da manha". Pēc laikraksta ziņām, Lisabonas ostā noenkurotas divas greznas Abramoviča jahtas, turklāt viena no tām domāta tikai apkalpojošajam personālam, tostarp sešiem pavāriem. Šīs jahtas ierodas to pilsētu ostās, kurās notiek futbola čempionāta spēles. Abramoviča un viņa draugu vajadzībām Portugālē nogādāti arī seši limuzīni un helikopters.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu