„T.a.t.u.” paliek „T.a.t.u.” (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas „T.a.t.u.” menedžments nav apstiprinājis informāciju, ka duets mainījis nosaukumu uz „t.E.m.A.”. Kā ziņo "Intermedia", tās ir baumas, ko izplatījusi jaunā grupa, kurai ir tāds pats nosaukums - „t.E.m.A.”

Tuvākajā laikā „T.a.t.u.” atsāks darbu pie jauna muzikālā materiāla, lai jūnija vidū dotos uz Londonas studiju. Jaunajā albumā līdzdarbojas vairāki mūzikas autori, daļa no kuriem piedalījās jau dueta debijas ieraksta tapšanā. Darbu pie albuma netraucēs arī Jūlijas Volkovas gaidāmais bērniņš, kuram pasaulē jānāk septembra otrajā pusē. Pēc dzemdībām dziedātāja neplāno sēdēt mājās, bet aktīvi turpināt „T.a.t.u.” darbību. Mazulis nokļūs Jūlijas vecāku gādīgajās rokās, kuri jau sen sapņojuši par mazbērniem. Ļena Katina nelielo pauzi, kas radīsies Jūlijas dzemdību dēļ, plāno izmantot, ierakstot savu soloalbumu. Ļenai ierakstos palīdzēs viņas tēvs – komponists Sergejs Katins, kura kontā ir vairāki krievu estrādes hiti. Tomēr šobrīd Ļenas galvenā prioritāte ir „T.a.t.u.” jaunais albums. Diska izdošanas datums pagaidām vēl nav zināms.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu