Valkā veidos popmūzikas klasi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valkas ģimnāzija kopā ar Valkas pilsētas domi ir nolēmusi atvērt speciālu popmūzikas klasi. Tā darbu uzsāks nākamajā mācību gadā 10.klasē.

Paralēli vispārizglītojošai programmai audzēkņi apgūs dziedāšanu, kustības (arī visus šodien aktuālos deju stilus), ģitāru (arī basu), taustiņinstrumentu, sitaminstrumentu, kāda pūšaminstrumenta spēli. Mācīs harmonijas, skaņdarbu pavadījuma veidošanas principus, popmūzikas vēsturi, stilus. Varēs strādāt ierakstu studijā un kā dīdžejiem skolas FM radio (drīzumā sāks raidīt). Daļa mācību notiks Igaunijā - studijā "Joy". Labākie audzēkņi piedalīsies konkursos Latvijā, Igaunijā, koncertēs abās valstīs. Klases mērķis ir, lai pēc ģimnāzijas absolvēšanas skolēniem būtu izpratne par popmūzikas dažādiem žanros un prasme instrumentu spēlē, praktiskā pieredze un sapratne, vai viņi tālāk šovbiznesu izvēlas kā profesiju, vai arī tas paliek hobijs. Gaidām talantīgus audzēkņus no visas Latvijas, tiek nodrošināts internāts. Pirmā atlases kārta (intervija) notiks 17.aprīlī pulksten 10.00 Valkas ģimnāzijā. Tālrunis uzziņām 4707271; 6497295. Vents Armands Krauklis, Valkas pilsētas domes priekšsēdētājs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu