Klubs "Depo" šonedēļ atzīmēs divu gadu jubileju (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecrīgas klubs "Depo" no 17. līdz 27. martam atzīmēs divu gadu darbības jubileju, pulcējot dažādu mūzikas stilu kolektīvus.

Svinības sāksies 17. martā ar pasākumu "Labākais no "Indie" roka". Pasākumā muzicēs "Mala", "Pasaules gaisma", "Bērnības milicija", "Baložu pilni pagalmi", "Hospitāļu iela" un "Skumju akmeņi". 18. martā svinības turpināsies ar pasākumu "Rockstar Party", kurā uzstāsies "Dzelzs Vilks", "Mofo", "Kuba”, "The Movies", "Age Of Stones". Savukārt "Lielā dzimšanas dienas ballīte" notiks 19. martā. Tad klubā "house" mūziku atskaņos dīdžeji AG&Raitis, Bogdans Taran, Vital, Crumar, Rudd un Cute, bet pasākuma īpašais viesis būs dīdžejs Hypno no Lielbritānijas. Vēl pasākumā "techo" mūziku piedāvās dīdžeji deep-z, RXD, NGC-5128, Nikotīns, bet "Electroclash lounge" muzicēs Pooka un Brannslokker. Jubilejas "drum´n´ bass" mūzikas pasākums "Sub Terminal" notiks 20. martā. Klubā muzicēs Kricher, F-Line.lv, Intellect.lv aka Naitro, Fee.nix-z.lv, Shurez.lv, Tj_len, Killer 007, Bond, Maxx un Cosmixx. 21. martā klubā notiks "punk/hc" mūzikas vakars, kurā muzicēs "Inokentijs Mārpls", "Ložnij Vizov", "Pest Of A Child", "Hope Dies Last" un grupa "Callisto" no Somijas. Svinības noslēgsies 27. martā ar īpašu "Sturm" pasākumu, kurā piedalīsies "Error", "Claustrum" un dīdžeji KNAB, Chmox, Rulls, Broilers, Olivers un Vugulis.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu