Tikai pirmdien "Kraftwerk" koncerta biļetes var iegādāties lētāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikai šodien visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās pirmās 2000 biļetes uz elektroniskās mūzikas pamatlicēju un iedvesmotāju - grupas "Kraftwer" koncertu varēs iegādāties par septiņiem latiem, informēja "Promotion" pārstāve Liene Treimane.

"Kraftwerk" ar savu pirmo koncertu Austrumeiropā uzstāsies 29.maijā Rīgā, Skonto hallē. Grupa Rīgā ieradīsies pilnā sastāvā, vedot līdzi visu nepieciešamo skaņas, gaismu un video tehniku, lai savā pasaules koncertturnejā sniegtu divas stundas ilgu muzikāli tehnoloģisku šovu Latvijas publikai. Tiek uzskatīts, ka "Kraftwerk" ir visietekmīgākā 70.gadu muzikālā formācija, kas nu jau vairāk kā trīsdesmit gadus turpina iedvesmot elektroniskās mūzikas radītājus visā pasaulē. "Kraftwerk" idejas pirmsākumi meklējami 1960.gados, kad, studējot Diseldorfas konservatorijā, satikās Ralfs Huters un Florians Šneiders. Abi studenti izveidoja grupu "Kraftwerk", paši būvējot dažādas ritma mašīnas un eksperimentējot savā mājas ierakstu studijā "KlingKlang". 1969.gadā iznāca grupas debijas albums "Kraftwerk 1", kam pavisam drīz sekoja "Kraftwerk 2" un "Ralf and Florian". "Kraftwerk" lielie panākumi sākās 1974.gadā ar albumu "Autobahn". Šis albums bija elektronikas un rokmūzikas kombinācija, kas vēlāk ietekmēja daudzus mūziķus. "Kraftwerk" turpināja attīstīt un iedvesmot elektroniskās mūzikas pasauli, izdodot "Radio-Activity" (1975), "Trans-Europe Express" (1977), "The Man Machine" (1978), "Computer World" (1981), "Electric Cafe" (1986), "The Mix" (1991) un "Tour de France Soundracks" pagājušajā gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu