Jaungada naktī rādīs modes šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā gada sagaidīšanas svinību naktī TV3 piedāvās noskatīties krāšņo "Victoria’s Secret" modes šovu ar pasaulē atzītāko modeļu piedalīšanos. Modes šovā piedalīsies pasaulē populārās modeles Heidija Kluma, Taira Benksa un Gizele Bindhena. Krāšņais šovs filmēts Ņujorkā un ir veltīts Brodvejai – tērpus, uzvedumus un priekšnesumus šogad iedvesmojis teātris un kabarē.

"Victoria''s Secret" ir viena no pasaulē iecienītākajām sieviešu apakšveļas un skaistumkopšanas produktu preču zīmēm. Ekstravaganto "Victoria''s Secret" modes šovu kompānija rīko jau devīto reizi.

6,5 miljonus dolāru izmaksājušajā šovā piedalīsies 26 pasaulē skaistākās manekenes. Viesu sarakstā ir aktieris Denzels Vašingtons, seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots jeb "Lieliskais vīrietis", mūziķis Tommijs Lī, burvju mākslinieks Deivids Koperfīlds un miljardieris Donalds Tramps.

Šovā ar savu jaunāko singlu "Send Your Love" uzstāsies pasaulslavenais mūziķis Stings. Viņam pievienosies arī hiphopa un soulmūzikas mūziķe Mary J. Blige, lai izpildītu abu jauno duetu "Whenever I Say Your Name".

"Victoria’s Secret" modes šovu TV3 demonstrēs 31. decembrī plkst. 0.50.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu