Jānis Žilde pabeidzis pirmo soloalbumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jānis Žilde, kas ir pazīstams kā grupas Satellites Lv un projekta kuba dalībnieks, ir pabeidzis studijā ierakstīt pirmo soloalbumu. Gaidāmais ieraksts, tāpat kā Satellites LV „Kind Of Glue” EP un kuba „15 Episodes Of Kuba”, būs vairāk instrumentāls.

Albumā piedalās vairāki viesmākslinieki, to skaitā leģendārais trompetists Gunārs Rozenbergs, mecosoprāns Antra Bigača, kontrabasists Andris Grunte un elektroniskās mūzikas projekti Ne.Co un Android. Autoram palīdz arī mūziķi no Satellites LV un kuba – Toms Ostrovskis, Mareks Ameriks, Mikus Solovejs, kā arī Edgars Žilde, kas, šobrīd dzīvodams ASV, savu skaņu celiņu atsūtījis pa elektronisko pastu. Paralēli jaunā albuma ierakstīšanai Jānis Žilde strādājis vairākos kino un animācijas projektos, to starpā Edmunda Jansona animācijas īsfilmas „Šķērrocis” un Aijas Bley kino īsfilmas „Daudz laimes” muzikālā skaņu celiņa radīšanā, kā arī ierakstījis pavadošo mūziku LTV1 literatūras raidījumam „Melns uz balta”. Albumu plānots laist klajā šā gada beigās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu