Dženifera Lopesa un Bens Afleks precēsies Havaju salās (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenību pāris Dženifera Lopesa un Bens Afleks kāzas svinēšot Havaju salās septembra otrajā nedēļas nogalē. Kad Afleks tika pieķerts flirtējot ar kanādiešu striptīza dejotāju, sākās runas, ka laulību nebūšot, taču tagad pāra paziņas stāsta, ka kāzas tiks svinētas septembrī. Atkal sviests!

Afleka brālis Keisijs būšot vedējs, viesu sarakstā ir tādas Holivudas zvaigznes kā Mets Deimons, Brūss Viliss, Kolins Farels, Metjū Perijs, Aleks Boldvins, Žokvins Fīnikss un studijas "Miramax" vadītāji Hārvijs un Bobs Vainšteini. Kāzu norises vietu Havaju salā Kauai rotāšot simtiem ziedu, viesiem pasniegšot jūras veltes latīņamerikāņu gaumē, arī omāru, garneles un lasi. "Kāzas solās būt viens no lielākajiem pasākumiem jaunākajā šovbiznesa vēsturē," izteikusies kāda kāzu organizēšanā iesaistīta persona. "Viesu vidū būs ļoti slaveni cilvēki, slavenāki par pašu laimīgo pāri. Katrs sīkums tiek izplānots līdz beidzamajam, lai tikai Džena savā lielajā dienā būtu laimīga." Prese rakstīja, ka Lopesa bija gatava atsaukt kāzas, uzzinot par Afleka neuzticību, taču tagad viņa pat pieļāvusi, ka līgavainis rīko vecpuišu balli.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu