Artūru Skrastiņu pārsteidz "Fermas" "ķēķis". (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais aktieris Artūrs Skrastiņš ir viens no trim jaunā TV3 realitātes šova "Ferma" vadītājiem, un jau 18. februārī skatītāji redzēs viņu gādīga saimnieka lomā, vadot ikdienas dzīvi "Fermā".

"Šovā piedalījās dalībnieki no visām Baltijas valstīm, un bija trīs vadītāji jeb fermas saimnieki, visi aktieri. Es šovā atveidoju zinošu lauku sētas saimnieku, kuram ir tiesības izrīkot dalībniekus, sodīt un izteikt uzslavas," sarunā ar BNS atklāja Artūrs Skrastiņš. Tiesa, dažkārt lomas atveidošana sagādājusi nelielas grūtības, jo saimniekam bija jābūt lauku darbos zinošam, un aktieris atzina, ka pats no lauku darbiem saprot visai maz. Skrastiņš uzsvēra, ka, piedaloties šovā, guvis arī jaunus profesionālus iespaidus. "Mani patīkami pārsteidza tas, ko redzēju šova "ķēķī" – režisori un operatori daudzas sadzīviskas situācijas spēja pārvērst notikumā un izraisīt intrigas. Tas man šķita interesanti," teica Artūrs Skrastiņš. Viņš uzskata, ka "Ferma" atšķirsies no citiem auditorijai jau zināmiem realitātes šoviem. "Manuprāt, šā šova galvenā doma bija – vai cilvēki zemnieku saimniecības apstākļos domās tikai par šodienu, vai arī par rītdienu un parītdienu. Viņiem bija dota devīze, ka fermai ir jāsasniedz uzplaukums. Paskatīsimies, vai viņi to spēja," retoriski bilda Skrastiņš. Viņaprāt, spēles dalībnieku attiecības bija gana spraigas, taču līdzīgi ir arī citos šovos, bet “Fermu” īpašu dara tieši specifiskā vide un dalībniekiem dotie uzdevumi. TV3 realitātes šovu "Ferma" sāks rādīt 18.februārī plkst. 20.03. Tā pavisam 50 sērijas būs skatāmas četras darba dienas nedēļā un svētdienās. Realitātes spēles "Ferma" ietvaros pagājušajā vasarā 15 dalībnieki no visām Baltijas valstīm, kameru novēroti, dzīvoja lauku mājās un nodarbojās ar lopkopību, zemes apstrādi, auda, zvejoja zivis un dzīvoja kā 100 gadus senā pagātnē, kad lauksaimnieki darbā izmantoja tikai mehāniskos darba rīkus. Spēli "Ferma" tāpat kā popularitāti guvušo šovu "Robinsoni" veido producentu grupa "Strix AB" sadarbībā ar Vides filmu studiju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu