Nedēļas nogales izklaides. (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cesvaines pils atjaunošana drīz sāksies pilnā sparā, Eirovīzijas konkurss notiks Latvijā, arī dienas aust ātrāk... laikam tuvojas pavasaris. Vai tad?

Var jau būt, ka balss ir domāta, lai runātu un klaigātu, bet atkritumu konteineru vāki – lai atvieglotu atkritumu pārvadāšanu. STOMP piedāvā citas versijas, piemēram, 40 krīta gabalus, 450 litru ūdens, 84 slotas un citus sadzīvē labi zināmus priekšmetus, kas, sistemātiski dauzīti un locīti, rezonē, radot dīvainu skaņu gammu (no 28.jan. līdz 2. februārim Rīgas Kongresu namā). Bobija Makferrina dziesma „Don’t worry be happy” man atgādina līdzīgu priekšnesumu, tikai manā cd atskaņotājā... Ja sekojāt līdzi realitātes šovam „Fabrika” un vēl esiet LNT mūzikas video entuziasts, tad kaifu var noķert, apmeklējot „Sapņu fabriku” piektdienas vakarā. Šova "Fabrika" dalībnieks Cukuriņš, kura pieredze cīņas mākslās ir samērā niecīga, kikboksa ringā cīnīsies ar divkārtējo pasaules čempioni Lindu Morozu un nebīstas gūt traumas. „Tomēr man ir nedaudz bail,” piebilst pats Cukuriņš. Minētais pasākums tiek rīkots par godu LNT muzvideo 2003. gada sezonas atklāšanai. Protams, neaizmirstiet apmeklēt Rīgas Zoo. Apmeklēt zvēriņus būrīšos vajadzētu vismaz vienu reizi nedēļā, kaut vai tādēļ, lai dažreiz saskatītu līdzības ar cilvēkiem slēgtās telpās... „Putnudienas” Limbažos ir atnākušas stipri ātrāk nekā visā pārējā mūsu reģionā, jo vēl sniegpulkstenīši nezied... un neziedēs arī! Toties dziedās zināmas un nezināmas mūzikas grupas un projekti. Kā speciālie viesi uzstāsies zviedru grupa „Waterdogs”. (Limbažu kultūras nams 25. janvāris, sākums ap 19.00). Latvijas metropolē nekas jauns nav gaidāms, ja nu vienīgi Ozola jubilejas koncerts 25. janvārī Ķīpsalā, kurā būs arī viesi – Stībelis, tenors Jānis Sproģis, F[ei]K, Gacho un citi radoši prāti. Klubos jaunais gads, liekas, vēl nemaz nav iesācies - viss pa vecam. Pareizi, jo ne jau tāpēc mēs ejam ārpus mājas, lai satiktu nepazīstamas sejas utt. Pupu Lounge piektdien „rezidentu nakts”, sestdien arī līdzīgi, tikai cits nosaukums... Depo piedāvā veldzēties industrial trokšņainajā atmosfērā; autobuss nebesīs, piedodiet, Autobuss Debesīs kāps uz skatuves „Četros baltos kreklos”; kokteiļbārā Casablanca dj AG&Raitis ar jau tradicionālo Mustafa party; Pulkvedī futbola mači visa wīkenda garumā (t.i., galda futbola). Kas notiek „Sarkanajā” (gandrīz Stabu un Brīvības ielu krustojumā)? Tur grūti atrast brīvu vietu, kur piemesties un nolikt līdzi atnesto šaha galdiņu... bet labos iestādījumos tā tam arī vajadzētu būt...

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu