Krievu deputāti noskatās, kā "T.a.t.u." masturbē kameras priekšā.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais Krievijas meiteņu duets “Taty” turpina šokēt ne tikai klausītājus, bet arī skatītājus. Pēc debates raisošās dziesmas “Ja sošla s uma” videoklipa šaurai auditorijai tika demonstrēts jaunais produkts “Prostije dviženije” ("Parastas kustības"). Un tās ir tāāāādas kustības!

Jau pirms klipa demonstrācijas visapkārt virmoja dažādas baumas. Visradikālākās, šķiet, saistījās ar zoofiliju. Tik tālu Juļa un Ļena gan vēl nav nonākušas, taču “Parasto kustību” prezentācija, kas notika 30.maijā Maskavā, pietiekoši šokēja visus klātesošos, starp kuriem bija arī Krievijas Valsts domes deputāti. Arī tādi, kuriem “Taty” darbība izraisa alerģiskas reakcijas. Par šī notikuma aculieciniekiem kļuva arī Krievijas Interneta lapas www.ricn.ru žurnālisti, kuri nodeva savus iespaidus lasītājiem.

Klips sākas ar Juļas “parastajām” kustībām, kuras jebkurā kontekstā var klasificēt kā masturbāciju. Vēlāk viņai pievienojas arī kafejnīcā sēdošā Ļena. Taču šokējošākais nav arī tas. Klips savu kulmināciju sasniedz brīdī, kad tiek parādītas Juļas acis orgasma brīdī – šis moments ir uzņemts nevis studijā, bet gan mājas video formātā, tātad nekādas fikcijas… Tā vismaz apgalvo aculiecinieki, kas to redzēja prezentācijā. Šī audiovizuālā materiāla režisors ir Ivans Šapovalovs.

Vēl jo interesantāka uz šī fona liekas domes deputātu reakcija uz notiekošo (pirms prezentācijas viņi gan paziņoja, ka ir gatavi jebkurai provokācijai). Borisam Nadeždinam un Andrejam Vulfam klips esot paticis, bet Viktoram Čerepkovam paticis tik ļoti, ka viņš esot ierosinājis to demonstrēt domes sēdē “vispārējai deputātu attīstībai”. Jāsaka, ka šāda klipa demonstrācija varētu tiešām nedaudz atsvaidzināt darba dienu, kas sastāv no vienmuļām deputātu runām.

Tomēr Čerepkovu šajā ziņā izdevās pārspēt vēl vienam tautas vēlētam pārstāvim – Aleksejam Mitrofanovam. Viņu redzētais iespaidoja tādā mērā, ka Mitrofanovs pat apsolīja atsaukt domē iesniegto projektu, kurā tiktu aizliegtas un krimināli sodāmas viendzimuma attiecības. Deputāts aicināja “nekautrēties no savām jūtām”.

“Prostije dvižeņija” drīz debitēs arī Krievijas MTV kanālā, un, kā rādās, šis klips netiks cenzēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu